Uitgaan, genieten en relaxen met een lekker glas en een eventueel hapje wie wil het niet?

Enkele jaren geleden kreeg ik het gevoel dat er meer behoefte was aan een concept van een verplaatsbaar bar systeem. Wat is er leuker dan een plaats waar alles samenkomt, heel snel operationeel kan zijn en voorzien is van alle luxe en comfort van een vaste bar?

Het antwoord op deze vraag is: The BOX Pop up Bar!
DE oplossing voor elke event van een klein feest tot grote manifestatie, een meerwaarde, een gemak…

The BOX is een mobiele zeecontainer die binnenin doordacht en functioneel ingericht is en langs buiten pure luxe en sfeer uitstraalt. Onze BOX’en, met elk hun unieke industriële setting en eigentijdse karakter, zijn tot in de details afgewerkt. Hierdoor hebben wij voor elk type event de geschikte optie. Een tuinfeest, groot of klein evenement, een trendy cocktailparty, doopfeest of personeelsfeest? Door de inrichting en looks spelen onze BOX’en stijlvol in op de vereisten van elke heuglijke bijeenkomst. Dankzij ons “plug’n play” systeem zijn onze mobiele bars in no-time operationeel. Eenmaal ter plaatse voorziet men elektriciteit en water, de container uitvouwen, verder rest dan nog enkel de bevoorrading en KLAAR! We hebben ook afzonderlijke frigo’s, taps, klein materiaal,… ter beschikking.

Liever een personal touch of branding van uw firma? Ook dat kan…
Wij bieden u de mogelijkheid om the BOX in een persoonlijk kleedje te steken door middel van uw eigen logo/reclame op spandoeken.

Wenst u net dat tikkeltje meer? Ook daarbij kunnen wij u helpen met de bijhorende catering, bediening hapjes en materialen.

Neem een kijkje op onze website en kom zo meer te weten over welke verschillende BOX’en ter beschikking zijn met desbetreffende specificaties, en welke het beste bij u past.